www.inkxpress.be

Alles over

    Vijftien jaar geleden hadden twee kotgenoten lange gesprekken over een betere en groenere wereld. Sinds enige tijd brengen Geert Dirkx en Reg De Brauw met InkXpress hun ideeŽn over recyclage in de praktijk.
    Beiden hebben immers in hun nationale en internationale ervaringen kunnen vaststellen hoeveel afval gecreŽerd wordt om het grote dagelijkse verbruik aan papieren, brieven en notaís gaande te houden. Tijdens een reis naar Groot-BrittaniŽ maakte Geert kennis met de recyclage van inktpatronen en lasertoners en er werd besloten om ook op de Belgische markt een ecologische oplossing te bieden voor het onvermijdelijk verbuik van printcartridges.
    Recyclage mag echter niet ten koste gaan van de kwaliteit. InkXpress wil dat met zijn 100% garantie bewijzen. We hervullen alleen patronen die in goede staat verkeren, bij de minste twijfel vervangen we de patroon. De rollen voor lasertoners worden altijd vervangen, om een printkwaliteit te garanderen zoals U die voorheen met originele toners kende.
    InkXpress levert aan private klanten en bedrijven een goedkoper en ecologisch verantwoord alternatief voor uw cartridges. Zonder dat de kwaliteit van onze diensten en ýw papieren hieronder lijden.