www.inkxpress.be

Hoe onderhoud ik mijn cartridges ?

  Alvorens een nieuwe of hervulde cartridge in uw printer te plaatsen, dient de beschermende clip en tape steeds te worden verwijderd. Plaats de cartridge op de juiste manier in uw printer. Indien u niet zeker bent, sla er dan de gebruikershandleiding van uw printer op na.
  Zet steeds de clip op de cartridge wanneer deze uit de printer verwijderd wordt. InkXpress vooziet al haar hervulde cartridges van speciale clips die geplaatst dienen te worden op de cartridge wanneer u deze terug naar ons terugstuurt.
  Laat uw cartridge nooit tot de laatste druppel in uw printer. Dit kan schade berokkenen aan de cartridge.
  Reinig voorzichtig de printkop met een beetje alcohol en een stofvrij doekje (alcohol doekjes). Wanneer de inkt in de printkop uitgedroogd is kunt u deze onder warm water houden. Let wel op dat de elektrische contacten droog blijven en plaats nooit een vochtige cartridge in uw printer. Dit kan het elektrische circuit ernstig schaden.
  Bewaar uw cartridges altijd in een koele omgeving boven de 5░ en niet warmer dan 22░. Inkt bestaat voornamelijk uit water en is dus onderhevig aan vrieskou en verdamping die beiden de printkwaliteit negatief kunnen be´nvloeden.
  Zelfs verzegelde cartridges kunnen lekken. Zet dus steeds de beschermende clip op uw cartridge als deze zich niet in de printer bevindt.
  Onder lage druk, zoals in vliegtuigen, kan uw cartridge beginnen lekken. Verzegel daarom de cartridge met tape en plaats de clip erop voor aanvang van transport.
  Voor alle verdere informatie kunt u ons steeds mailen : info@inkxpress.be